Gesauteerde boontjes, shiitake, tofu, cashewnoten met quinoa
Gesauteerde boontjes, shiitake, tofu, cashewnoten met quinoa
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en stoom of kook ze gaar. Kook de quinoa in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af.
Verwijder de stelen van de shiitake en snij de hoedjes in plakjes. Hak de rode piment zeer fijn. Snipper de knoflook en fruit 1 min. in 2 el olijfolie. Snij de tofu in blokjes en giet bij de knoflook. Bak 4 min. op een hoog vuur. Haal de tofu van het vuur. Giet 2 el olijfolie in een pan en sauteer de shiitake en de cashewnoten op een hoog vuur. Giet de sojasaus, sesamolie en rode piment erbij en laat nog 2 min. verder garen. Voeg de prinsessenbonen toe en laat nog 2 min. bakken.
Meng de prinsessenbonen, de blokjes tofu, de shiitake, de cashewnoten en de Thaise basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
814 KJ
Energie
194 kcal
Vetten
10 g
Fats acid satured
1.6 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
3.3 g
Eiwitten
8.3 g
salt
0.91 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.