Snij de tomaat in dunne plakjes. Snij het vruchtvlees van de avocado in reepjes.
Verwarm de room op een zacht vuurtje. Doe er de mosterd en honing bij. Roer tot alles is opgenomen. Kruid met peper en zout. Haal van het vuur en hou aan de kant. Bak de veggienuggets krokant op een hoog vuur, in wat olijfolie. Doe dit aan beide zijden.
Haal de tortilla’s uit de verpakking en verwarm ze 30 sec. in de microgolfoven, zodat ze makkelijk te plooien zijn. Smeer op elke tortilla in het midden wat honing-mosterdsaus. Leg daarop ijsbergsla en wat geraspte wortel. Beleg met plakjes tomaat en reepjes avocado. Kruid met peper en zout. Leg er de gebakken veggie nuggets op en strooi er wat geraspte cheddar over. Plooi de tortilla dubbel zoals een taco en serveer uit het vuistje.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
661 KJ
Energie
283 kcal
Vetten
10 g
Fats acid satured
3.6 g
koolhydraten
17 g
waarvan suikers
5.4 g
Eiwitten
5.4 g
salt
0.69 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.