Snipper de ui fijn. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes. Snij de appel in kleine blokjes.
Bak de kipbrochette balletjes op een laag vuurtje in wat boter gaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de gesnipperde ui aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Doe er de ananasblokjes bij en laat even meestoven. Doe er de currysaus bij en meng alles door elkaar. Voeg er de appelblokjes aan toe. Laat even zachtjes pruttelen. Serveer de currysaus met de kipbrochette balletjes en de rijst. Strooi er de ringetjes lente-ui over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
679 KJ
Energie
161 kcal
Vetten
5.1 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
21 g
waarvan suikers
5.5 g
Eiwitten
7.0 g
salt
0.89 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.