Was de worteltjes, haal het loof eraf en schraap ze schoon. Blancheer de worteltjes tot ze beetgaar zijn.
Bak de Zwitserse schijven aan beide zijden in boter, op een laag vuur. Doe er de aardappelschijfjes bij en bak mee. Smelt ondertussen boter in een andere pan op een hoog vuur en sauteer de geblancheerde worteltjes in enkele minuten. Doe er de erwtjes bij en laat mee opwarmen. Kruid met peper en zout en strooi er gehakte peterselie over.
Meng de mayonaise met het sap van de citroen. Kruid met peper en zout en doe er naar smaak meer citroensap bij. Schik de groenten op een schaal. Serveer met de Zwitserse schijven en de gebakken patatjes met de citroenmayonaise.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
873 KJ
Energie
209 kcal
Vetten
17 g
Fats acid satured
5.0 g
koolhydraten
7.3 g
waarvan suikers
2.3 g
Eiwitten
6.6 g
salt
0.79 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.