Zwitserse schijf met erwtjes, worteltjes en aardappelschijfjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zwitserse schijf met erwtjes, worteltjes en aardappelschijfjes

Zwitserse schijf met erwtjes, worteltjes en aardappelschijfjes

Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Was de worteltjes, haal het loof eraf en schraap ze schoon. Blancheer de worteltjes tot ze beetgaar zijn.

  2. Bak de Zwitserse schijven aan beide zijden in boter, op een laag vuur. Doe er de aardappelschijfjes bij en bak mee. Smelt ondertussen boter in een andere pan op een hoog vuur en sauteer de geblancheerde worteltjes in enkele minuten. Doe er de erwtjes bij en laat mee opwarmen. Kruid met peper en zout en strooi er gehakte peterselie over.

  3. Meng de mayonaise met het sap van de citroen. Kruid met peper en zout en doe er naar smaak meer citroensap bij. Schik de groenten op een schaal. Serveer met de Zwitserse schijven en de gebakken patatjes met de citroenmayonaise.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 873 KJ
Energie 209 kcal
Vetten 17 g
Fats acid satured 5.0 g
koolhydraten 7.3 g
waarvan suikers 2.3 g
Eiwitten 6.6 g
salt 0.79 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zwitserse schijf 2
  • bussel wortelen 0.5
  • gehakte peterselie 5 g
  • citroen 0.25
  • aardappelschijfjes 350 g
  • erwtjes 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • mayonaise 4 el
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zwitserse schijf 2
  • bussel wortelen 0.5
  • gehakte peterselie 5 g
  • citroen 0.25
  • aardappelschijfjes 350 g
  • erwtjes 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • mayonaise 4 el
  • boter
  • peper
  • zout