Was de rijst in koud water tot het water helder blijft. Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en hou apart.
Schraap de wortels en snij in kleine blokjes. Snipper de ui fijn. Giet de olijfolie (of kokosolie) in een stoofpot en fruit de ui 10 min. op een zacht vuur. Giet de wortels en de kruiden erbij en roerbak nog 10 min. Bak ondertussen de vegatarische balletjes in de pan.
Hak de pistachenoten. Giet de rijst en de pistachenoten bij de wortels en meng. Serveer de balletjes met de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
604 KJ
Energie
143 kcal
Vetten
2.4 g
Fats acid satured
0.5 g
koolhydraten
21 g
waarvan suikers
3.1 g
Eiwitten
5.4 g
salt
0.71 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.