Snipper de ui fijn. Hak de selder in kleine stukjes en kuis de prinsessenboontjes. Blancheer de broccoliroosjes en prinsessenboontjes enkele minuten in licht gezouten water. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de ui op een laag vuurtje in wat olijfolie en doe er de selder bij. Stoof de selder een tiental minuten aan. Kruid met peper en zout. Giet de pasta af en schenk er wat olijfolie over. Doe er de geblancheerde broccoli en boontjes bij, samen met de selder.
Hak de lente-uitjes in fijne ringetjes en hak de cashewnoten en de munt fijn. Bestrooi de pasta met de lente-uitjes en de noten en werk af met basilicumblaadjes en munt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
767 KJ
Energie
181 kcal
Vetten
2.4 g
Fats acid satured
0.4 g
Koolhydraten
32 g
waarvan suikers
3.5 g
Eiwitten
2.9 g
salt
0.19 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.