Snij de tomaat(tomaten) in dikke plakken en breng op smaak met de Provençaalse kruiden. Laat de gegrilde paprika uitlekken.
Snij de halloumi in plakken van een halve centimeter. Verhit wat olijfolie in een pan op een hoog vuur en bak de plakken halloumi kort aan beide kanten. Bak de veggie burgers aan beide kanten in wat olijfolie, op een laag vuurtje. Bak ook de tomatenplakjes kort op een laag vuurtje en verwarm de gegrilde paprika even mee.
Leg wat gemengde sla op een bord. Leg daarop wat gegrilde paprika en twee plakken tomaat. Schik er de burger op en smeer er een flinke eetlepel hummus over. Leg er de halloumi op en kruid met peper. Strooi er de blaadjes basilicum over en werk af met pijnboompitjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
758 KJ
Energie
182 kcal
Vetten
12 g
Fats acid satured
3.6 g
Koolhydraten
7.3 g
waarvan suikers
1.6 g
Eiwitten
7.8 g
salt
1.0 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.