Gemarineerde varkensbrochettes, gebakken spinazie en aardappeltjes in de schil | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gemarineerde varkensbrochettes, gebakken spinazie en aardappeltjes in de schil

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Stoom de aardappelen in de schil gaar en hou ze warm. Bak de brochettes op de barbecue of in een grillpan met een beetje olijfolie. Draai ze tijdens het bakken af en toe om.

  2. Pel de ui en snij in fijne ringen. Giet wat olijfolie in een pan en bak de uiringen glazig. Breng op smaak met de kurkuma, komijn, zout en peper en laat nog 1 min. garen. Verwijder de steeltjes van de spinazie en giet de blaadjes spinazie in de pan. Laat 2 min. verder bakken terwijl je roert.

  3. Laat de kruidenboter smelten in de microgolfoven. Snij de aardappeltjes doormidden en giet er de gesmolten boter over. Breng op smaak met peper en zout en serveer bij de varkensbrochettes en de geslonken spinazie.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 370 KJ
Energie 88 kcal
Vetten 2.7 g
Fats acid satured 1.4 g
koolhydraten 7.5 g
waarvan suikers 0.6 g
Eiwitten 7.2 g
salt 0.42 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • varkensbrochette 2
  • krielaardappeltjes 400 g
  • spinazie 225 g
  • rode ui 1
  • kurkuma 0.5 tl
  • komijnpoeder 0.5 tl
  • kruidenboter 20 g

Niet in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • varkensbrochette 2
  • krielaardappeltjes 400 g
  • spinazie 225 g
  • rode ui 1
  • kurkuma 0.5 tl
  • komijnpoeder 0.5 tl
  • kruidenboter 20 g

Niet in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout