Hak de bieslook fijn en meng die onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout. Snij de rode ui in fijne ringen. Snij het vruchtvlees van de avocado in reepjes. Snij de tomaat en de komkommer in plakjes.
Bak de gyros gaar in een scheutje olijfolie, op een laag vuur.
Haal de tortilla’s uit de verpakking en verwarm ze 30 sec. in de microgolfoven. Leg op ieder bord een tortilla en smeer er wat yoghurt met bieslook op. Verdeel er de gyros over. Leg er uiringen, avocado, tomaat en komkommer op. Kruid af met peper en zout en schep er nog een lepeltje yoghurt op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
519 KJ
Energie
124 kcal
Vetten
7.1 g
Fats acid satured
1.2 g
koolhydraten
7.3 g
waarvan suikers
1.5 g
Eiwitten
7.0 g
salt
0.68 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.