Frisse kikkererwtensalade met kip en peterselie-olie
Frisse kikkererwtensalade met kip en peterselie-olie
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij de komkommer in blokjes. Haal de zaadlijsten uit de rode piment en hak fijn. Snij de tomaten in vier.
Meng de gespoelde kikkererwten met de rode piment, tomaten en komkommer. Kruid met peper en zout en voeg naar smaak citroensap toe. Bestrooi met de mozzarella. Zet koel.
Meng de olijfolie met peper, zout en de gehakte peterselie. Bak de kippenborsten gaar in wat boter op een laag vuurtje en kruid met peper en zout. Bedruppel de kip met de peterselie-olie en serveer met de kikkererwtensalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
428 KJ
Energie
103 kcal
Vetten
5.2 g
Fats acid satured
1.4 g
Koolhydraten
3.5 g
waarvan suikers
0.7 g
Eiwitten
9.7 g
salt
0.22 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.