Exotische zeebaars met wortelzalfje en wilde rijst
Exotische zeebaars met wortelzalfje en wilde rijst
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de wortelblokjes gaar in gezouten water. Giet af en mix met de room tot een glad geheel. Kruid met peper en zout.
Kruid de vis met peper en zout. Bak 5 min. op het vel in 1 el olie. Draai en laat nog 1 min. verder garen. Zet opzij.
Schil de gember en snij in fijne reepjes. Hak de rode piment, de knoflook en de lente-uitjes flinterdun. Verhit de resterende olie. Bak de gember, knoflook en rode piment kort aan. Haal van het vuur en roer er de lente-uitjes onder. Serveer samen met de wortelzalf en de rijst bij de vis.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
498 KJ
Energie
119 kcal
Vetten
2.5 g
Fats acid satured
0.69 g
Koolhydraten
15 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
8.0 g
salt
0.20 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.