Snipper de ui fijn. Snij de paprika, aubergine, courgette en champignons in blokjes. Kruid de tofublokjes met de tikka masala kruiden. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de ui glazig in wat olijfolie op een laag vuur. Bak de tofublokjes mee. Doe er de paprika bij en laat even meestoven. Voeg er na enkele minuten ook de aubergine, courgette en champignons aan toe. Kruid met peper en zout. Laat de groenten gaar stoven.
Giet er de tikka masala bij. Verdeel over de borden en schep er de rijst bij. Strooi er de peterselie en gehakte korianderblaadjes over volgens eigen smaak.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
367 KJ
Energie
88 kcal
Vetten
2.7 g
Fats acid satured
0.5 g
koolhydraten
19 g
waarvan suikers
2.1 g
Eiwitten
1.7 g
salt
0.18 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.