Cordon bleu met andijvie in witte saus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Cordon bleu met andijvie in witte saus

Cordon bleu met andijvie in witte saus

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
  1. Was en schil de aardappelen. Spoel de andijvie en snij ze in kleinere stukken. Kook de aardappelen gaar in gezouten water, laat ze uitlekken en zet ze apart.
  2. Pers de knoflook en stoof aan op een zacht vuurtje in wat olijfolie. Voeg er de andijvie aan toe. Kruid met peper en zout. Roer de bechamelsaus onder de gare andijvie. Voeg er naar smaak citroensap aan toe en zet dit apart.
  3. Bak de cordon bleu aan beide zijden krokant in boter, op een laag vuurtje. Hak de bieslook fijn. Serveer de cordon bleu met de andijvie en de gekookte aardappeltjes. Bestrooi met bieslook.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 531 KJ
Energie 126 kcal
Vetten 5.8 g
Fats acid satured 2.2 g
Koolhydraten 13 g
waarvan suikers 1.3 g
Eiwitten 5.2 g
salt 0.5 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • cordon bleu 2
  • andijvie 0.5
  • teen knoflook 0.5
  • vastkokende aardappelen 400 g
  • verse bieslook 5 g
  • citroen 0.5
  • bechamelsaus 110 ml

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • cordon bleu 2
  • andijvie 0.5
  • teen knoflook 0.5
  • vastkokende aardappelen 400 g
  • verse bieslook 5 g
  • citroen 0.5
  • bechamelsaus 110 ml

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout