Was en schil de aardappelen. Spoel de andijvie en snij ze in kleinere stukken. Kook de aardappelen gaar in gezouten water, laat ze uitlekken en zet ze apart.
Pers de knoflook en stoof aan op een zacht vuurtje in wat olijfolie. Voeg er de andijvie aan toe. Kruid met peper en zout. Roer de bechamelsaus onder de gare andijvie. Voeg er naar smaak citroensap aan toe en zet dit apart.
Bak de cordon bleu aan beide zijden krokant in boter, op een laag vuurtje. Hak de bieslook fijn. Serveer de cordon bleu met de andijvie en de gekookte aardappeltjes. Bestrooi met bieslook.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
531 KJ
Energie
126 kcal
Vetten
5.8 g
Fats acid satured
2.2 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
5.2 g
salt
0.5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.