Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet ze af en stamp ze tot puree. Meng er de melk en boter onder en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Snipper het basilicum fijn. Meng in een slakom de geraspte wortelen, de courgetti, de basilicum, olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Bewaar op een koele plek.
Maak de dipsaus door de yoghurt en mayonaise te mengen. Breng op smaak met wat paprikapoeder.
Snij de visfilets in stukken. Klop het ei los in een soepbord. Kruid met peper en zout. Doe wat panko in een tweede soepbord. Haal de visfilets door het ei en dan door het panko. Schud het teveel eraf. Verhit de frituurolie tot 180°C en bak de gepaneerde vissticks goudgeel. Laat uitlekken op keukenpapier en dien ze meteen op, samen met de groenten, puree en dipsaus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
508 KJ
Energie
121 kcal
Vetten
7.5 g
Fats acid satured
2.1 g
Koolhydraten
7.3 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
5.7 g
salt
0.15 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.