Snij de bosuitjes in fijne ringetjes en het vruchtvlees van de avocado in reepjes.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel ze onder koud water om ze af te koelen. Blancheer de broccoliroosjes 5 min. in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Hak de cashewnoten. Meng de sojasaus met de sesamolie.
Doe in een kommetje een portie noedels. Leg daarop reepjes avocado, wat geraspte worteltjes, luzernescheuten en enkele broccoliroosjes. Strooi er sesamzaadjes, gehakte cashewnoten en fijngehakte bosuitjes over. Druppel er wat sesam-sojasaus over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
727 KJ
Energie
173 kcal
Vetten
10 g
Fats acid satured
1.5 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
2.5 g
Eiwitten
4.5 g
salt
1.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.