Verwarm de oven voor op 200°C. Haal het vlees uit de verpakking en leg op een bakplaat. Laat de ribbetjes 30tot 35min. garen in de hete oven. Boen de aardappelen schoon en kook ze gaar in licht gezouten water.
Hak de peterselie fijn. Snij de radijsjes in plakjes. Meng de mayonaise met de witte wijnazijn en de mosterd. Breng op smaak met peper, zout en de gehakte peterselie. Roer deze saus onder de koolsla en de radijsjes.
Snij de aardappelen open en leg er wat kruidenboter op. Serveer ze bij de ribbetjes en de coleslaw.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
679 KJ
Energie
162 kcal
Vetten
12 g
Fats acid satured
3.4 g
Koolhydraten
7.8 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
4.9 g
salt
0.38 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.