Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de ongeschilde aardappelen in partjes, de courgette in blokjes, de paprika in reepjes en de rode ui in ringen.
Leg alle groenten en de worstjes op een grote ovenplaat. Schenk er olijfolie over en kruid alles met Provençaalse kruiden, peper en zout. Meng alles goed door elkaar en verspreid over de hele bakplaat.
Zet de bakplaat zo’n 20 tot 25 min. in de oven, tot de worstjes gaar zijn. Bestrooi met de Parmezaanse kaas, ga er nog eens over met de pepermolen en serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
504 KJ
Energie
120 kcal
Vetten
7.4 g
Fats acid satured
2.9 g
Koolhydraten
6.2 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
7.1 g
salt
0.64 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.