Hak de peterselie fijn. Snipper de sjalot. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de bloemkoolroosjes in gezouten water.
Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op. Kruid de koteletten met peper en zout en bak ze op een laag vuur in wat boter. Haal uit de pan. Stoof de sjalot op een zacht vuurtje in wat boter. Giet de bouillon erbij. Voeg ook de pickles en de room toe. Breng aan de kook en zet het vuur terug lager. Laat nog even sudderen. Kruid naar smaak met peper en zout.
Verdeel de koteletten, bloemkool en rijst over de borden. Schenk er de blackwellsaus over en werk af met fijngehakte peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
562 KJ
Energie
135 kcal
Vetten
5.6 g
Fats acid satured
2.6 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
8.1 g
salt
0.75 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.