Varkenskoteletten met blackwellsaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Varkenskoteletten met blackwellsaus

Varkenskoteletten met blackwellsaus

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Hak de peterselie fijn. Snipper de sjalot. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de bloemkoolroosjes in gezouten water.
  2. Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op. Kruid de koteletten met peper en zout en bak ze op een laag vuur in wat boter. Haal uit de pan. Stoof de sjalot op een zacht vuurtje in wat boter. Giet de bouillon erbij. Voeg ook de pickles en de room toe. Breng aan de kook en zet het vuur terug lager. Laat nog even sudderen. Kruid naar smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de koteletten, bloemkool en rijst over de borden. Schenk er de blackwellsaus over en werk af met fijngehakte peterselie.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 562 KJ
Energie 135 kcal
Vetten 5.6 g
Fats acid satured 2.6 g
Koolhydraten 12 g
waarvan suikers 1.1 g
Eiwitten 8.1 g
salt 0.75 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • varkenskoteletten 2
  • pickles 175 g
  • room 100 ml
  • blokje kippenbouillon 0.25
  • sjalot(sjalotten) 1
  • platte peterselie 5 g
  • langkorrelige volkorenrijst 150 g
  • bloemkoolroosjes So Fresh 150 g

Niet inbegrepen in de box

  • water 1 dl
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • varkenskoteletten 2
  • pickles 175 g
  • room 100 ml
  • blokje kippenbouillon 0.25
  • sjalot(sjalotten) 1
  • platte peterselie 5 g
  • langkorrelige volkorenrijst 150 g
  • bloemkoolroosjes So Fresh 150 g

Niet inbegrepen in de box

  • water 1 dl
  • boter
  • peper
  • zout