Snipper de ui fijn en pers de knoflook. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kalkoenlapjes krokant in boter, op een laag vuur. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.
Doe terug wat boter in de pan en stoof de ui en knoflook op een laag vuur. Bak er ook de spekreepjes in. Doe er de prei bij en stoof de groenten tot ze zacht zijn. Roer er de zure lightroom onder.
Giet de pasta af en meng onder de preisaus. Snij de kalkoenfilets in plakjes en serveer met de pasta. Ga er nog eens met de pepermolen over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
854 KJ
Energie
203 kcal
Vetten
8.1 g
Fats acid satured
4.2 g
Koolhydraten
21 g
waarvan suikers
3.8 g
Eiwitten
10 g
salt
0.78 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.