Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de venkel, rode ui en citroen in partjes. Leg de groenten en citroenpartjes samen met de rozemarijn en de tot moes geplette knoflook in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en meng goed dooreen.
Leg de kippenbillen op de groenten en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Bak in ongeveer 30 min. gaar.
Maak ondertussen de granenmix volgens de instructies op de verpakking klaar. Meng vervolgens een klontje boter door de granen en kruid met peper en zout. Serveer met de geroosterde groenten en kip.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
658 KJ
Energie
157 kcal
Vetten
4.9 g
Fats acid satured
1.6 g
Koolhydraten
12.6 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
14.3 g
salt
0.23 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.