Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de tofu in balkjes van 1 cm, leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat, besprenkel met wat arachideolie, een snuf cayennepoeder en korianderpoeder en bak in 15 min. goudbruin en krokant.
Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in gezouten water. Giet af en spoel onder de koude kraan om het kookproces te stoppen. Snij de lente-ui in stukjes en de komkommer in dunne staafjes. Schil de mango en snij ook in dunne staafjes.
Meng de sojasaus met de sesamolie en de honing en giet de dressing over de koude noedels. Meng er vervolgens de groenten door en werk af met koriander en de krokante tofu.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
554 KJ
Energie
132 kcal
Vetten
4.1 g
Fats acid satured
0.7 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
4.2 g
Eiwitten
7.4 g
salt
0.76 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.