Zuiderse pastasalade met gegrilde kip, mozzarella en geroosterde pijnboompitten
Zuiderse pastasalade met gegrilde kip, mozzarella en geroosterde pijnboompitten
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Kook de pasta in een grote hoeveelheid gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af, besprenkel met een scheut olijfolie en meng. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Snij de kipfilets in dikke repen en kruid langs beide kanten met peper en zout. Bak in een grillpan met wat olijfolie.
Was de waterkers en verwijder de steeltjes. Snij de mozzarella in blokjes en halveer de kerstomaatjes. Meng de afgekoelde pasta met de mozzarella, de tomaten, de pijnboompitten, de waterkers, 2 el olijfolie en het citroensap en kruid met peper en zout. Serveer de pastasalade met de kippenreepjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
815 KJ
Energie
193 kcal
Vetten
6.9 g
Fats acid satured
2.2 g
Koolhydraten
19 g
waarvan suikers
1.5 g
Eiwitten
13 g
salt
0.17 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.