Verwarm de oven voor op 180°C. Plet de knoflook tot moes, hak de oregano en tijm fijn en snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes. Voeg alles, samen met het ei en het paneermeel, toe aan het kippengehakt en meng met je handen goed dooreen. Breng op smaak met peper en zout.
Snij de puntpaprika's overlangs doormidden en haal de zaadlijsten eruit. Vul de helften met het gehaktmengsel. Bak in 20-25 min. gaar in de oven.
Kook ondertussen de wilde rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in gezouten water. Serveer met de puntpaprika's.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
705 KJ
Energie
169 kcal
Vetten
6.1 g
Fats acid satured
1.4 g
Koolhydraten
19 g
waarvan suikers
3.0 g
Eiwitten
8.9 g
salt
0.7 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.