Gemarineerde varkenskotelet met frisse komkommersalade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gemarineerde varkenskotelet met frisse komkommersalade

Gemarineerde varkenskotelet met frisse komkommersalade

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Hak de knoflook grof en mix met het citroensap, de olijfolie, wat peper en de tijm in een keukenrobot tot een smeuïge saus. Doe de varkenskoteletten in een diepvrieszak samen met deze marinade. Sluit de zak af en meng zodat het vlees volledig is bedekt met de marinade. Laat 20 min. rusten.

  2. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Schil en ontpit de komkommer. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Hak de dille, de oregano en de peterselie fijn. Meng de komkommer, de kruiden, de yoghurt en de (Xeres)azijn.

  3. Haal de koteletten uit de marinade en bak het vlees op de barbecue of in een grillpan. Serveer met de komkommersalade en de gekookte aardappelen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 463 KJ
Energie 111 kcal
Vetten 7.1 g
Fats acid satured 2.0 g
koolhydraten 5.5 g
waarvan suikers 1.0 g
Eiwitten 6.1 g
salt 0.11 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • varkenskoteletten 2 st
  • komkommer(s) 1
  • takjes dille 2
  • takje(s) verse oregano
  • takje(s) platte peterselie 1
  • potje(s) yoghurt op z'n Grieks 1
  • vastkokende aardappelen 400 g
  • teentje knoflook 0.5
  • het sap van citroen 1

Niet inbegrepen in de box

  • Xeres azijn 0.5 el
  • zout
  • peper
  • olijfolie 50 ml
  • gedroogde tijm 0.25
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • varkenskoteletten 2 st
  • komkommer(s) 1
  • takjes dille 2
  • takje(s) verse oregano
  • takje(s) platte peterselie 1
  • potje(s) yoghurt op z'n Grieks 1
  • vastkokende aardappelen 400 g
  • teentje knoflook 0.5
  • het sap van citroen 1

Niet inbegrepen in de box

  • Xeres azijn 0.5 el
  • zout
  • peper
  • olijfolie 50 ml
  • gedroogde tijm 0.25