Verwarm de oven voor op 180°C. Breng het water aan de kook en laat er de bouillon in oplossen. Snipper de sjalot en fruit 5 min. in 2 el olijfolie in een pan. Giet de witte wijn erbij en laat kort inkoken. Voeg de visbouillon en de saffraan toe. Meng en kruid met peper en zout. Laat indikken en hou apart.
Snij de kerstomaten doormidden. Maak papillotten van bakpapier. Leg 1 zalmfilet in elke papillot. Giet in elke papillot een portie van de kerstomaten en een portie van de saffraansaus en sluit de papillot. Zet 15 min. in de oven.
Kook de tagliatelle in een ruime hoeveelheid gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Besprenkel de pasta met wat olijfolie. Dresseer de borden met een zalmfilet, tagliatelle, tomaten en wat bakvocht. Versier met waterkers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
547 KJ
Energie
130 kcal
Vetten
4.2 g
Fats acid satured
1.5 g
koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
5.8 g
salt
0.38 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.