Chinese koolgalette met oesterzwam en gruyère | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Chinese koolgalette met oesterzwam en gruyère

Chinese koolgalette met oesterzwam en gruyère

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de Chinese kool in dunne slierten.
  2. Snipper de ui, plet de knoflook tot moes en hak de dragon fijn. Verwarm een klontje boter in een grote antikleefpan op een middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit enkele minuten. Voeg de Chinese kool en een extra klontje boter toe. Roerbak en voeg na 5 min. de oesterzwammen toe. Roerbak 5 min. verder en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng de dragon en de gruyère door het mengsel.
  3. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede ovenplaat en bestrijk met mosterd. Leg het kool-champignonmengsel erop en laat een rand van ongeveer 5 cm vrij. Vouw nu de rand van het deeg over het mengsel en bestrijk met losgeklopt ei. Schuif 30 min. in de hete oven.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 657 KJ
Energie 157 kcal
Vetten 10 g
Fats acid satured 4.9 g
Koolhydraten 9.7 g
waarvan suikers 0.2 g
Eiwitten 5.3 g
salt 0.67 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • vel(len) bladerdeeg 1
  • ui 0.5
  • teen knoflook 0.5
  • Chinese kool 0.5
  • mini oesterzwammen 150 g
  • verse dragon 8 g
  • gruyère 75 g
  • ei 1

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 el
  • boter
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • vel(len) bladerdeeg 1
  • ui 0.5
  • teen knoflook 0.5
  • Chinese kool 0.5
  • mini oesterzwammen 150 g
  • verse dragon 8 g
  • gruyère 75 g
  • ei 1

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 el
  • boter
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout
  • bakpapier