Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de Chinese kool in dunne slierten.
Snipper de ui, plet de knoflook tot moes en hak de dragon fijn. Verwarm een klontje boter in een grote antikleefpan op een middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit enkele minuten. Voeg de Chinese kool en een extra klontje boter toe. Roerbak en voeg na 5 min. de oesterzwammen toe. Roerbak 5 min. verder en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng de dragon en de gruyère door het mengsel.
Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede ovenplaat en bestrijk met mosterd. Leg het kool-champignonmengsel erop en laat een rand van ongeveer 5 cm vrij. Vouw nu de rand van het deeg over het mengsel en bestrijk met losgeklopt ei. Schuif 30 min. in de hete oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
657 KJ
Energie
157 kcal
Vetten
10 g
Fats acid satured
4.9 g
Koolhydraten
9.7 g
waarvan suikers
0.2 g
Eiwitten
5.3 g
salt
0.67 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.