Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in gezouten water.
Snij de courgette in halve maantjes en de shiitake in repen. Snij de tofu in blokjes en plet de knoflook tot moes. Rasp de gember fijn.
Verwarm wat olie in een kookpot of wok op een middelhoog vuur en fruit de knoflook en gember 1 min. Voeg de groene currypasta toe en fruit nog 1 min. mee alvorens de broccoli toe te voegen. Roerbak enkele minuten en voeg de courgette en shiitake toe. Roerbak 3 min. verder en blus met de kokosmelk. Voeg de tofu toe. Roer er de sojasaus door en laat een kwartiertje pruttelen. Snij de limoen in partjes en hak de koriander fijn. Serveer de curry met de limoenpartjes, verse koriander en de volkorenrijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
513 KJ
Energie
122 kcal
Vetten
6.2 g
Fats acid satured
3.8 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
4.7 g
salt
0.27 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.