Chipolata’s met fijne kruiden, romige polenta en tomatensaus
Voorbereiding20 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij de kerstomaten in 4. Giet 2 el olijfolie in een pan en bak de tomaten even aan op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en giet er de balsamicoazijn bij. Laat nog 2 min. verder bakken. Haal van het vuur en hou warm.
Rol de chipolata’s op tot slakken. Giet een scheut olijfolie in een grillpan en bak de chipolata’s.
Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Giet er de polenta bij en kook terwijl je stevig klopt met een garde. Voeg de room en de Parmezaanse kaas toe. Kruid met peper naar eigen smaak. Meng. Serveer de chipolata’s met de polenta en de tomatensaus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
515 KJ
Energie
123 kcal
Vetten
7.6 g
Fats acid satured
2.9 g
Koolhydraten
8.6 g
waarvan suikers
1.0 g
Eiwitten
4.8 g
salt
0.93 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.