Chipolata’s met fijne kruiden, romige polenta en tomatensaus | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Chipolata’s met fijne kruiden, romige polenta en tomatensaus

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Snij de kerstomaten in 4. Giet 2 el olijfolie in een pan en bak de tomaten even aan op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en giet er de balsamicoazijn bij. Laat nog 2 min. verder bakken. Haal van het vuur en hou warm.
  2. Rol de chipolata’s op tot slakken. Giet een scheut olijfolie in een grillpan en bak de chipolata’s.
  3. Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Giet er de polenta bij en kook terwijl je stevig klopt met een garde. Voeg de room en de Parmezaanse kaas toe. Kruid met peper naar eigen smaak. Meng. Serveer de chipolata’s met de polenta en de tomatensaus.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 515 KJ
Energie 123 kcal
Vetten 7.6 g
Fats acid satured 2.9 g
Koolhydraten 8.6 g
waarvan suikers 1.0 g
Eiwitten 4.8 g
salt 0.93 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kerstomaten 250 g
  • chipolata met fijne kruiden 300 g
  • blokje gevogeltebouillon 0.5
  • polenta 125 g
  • vloeibare room 50 ml
  • geraspte Parmezaanse kaas 15 g

Niet in de box

  • (witte) balsamicoazijn 0.5 el
  • water 500 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kerstomaten 250 g
  • chipolata met fijne kruiden 300 g
  • blokje gevogeltebouillon 0.5
  • polenta 125 g
  • vloeibare room 50 ml
  • geraspte Parmezaanse kaas 15 g

Niet in de box

  • (witte) balsamicoazijn 0.5 el
  • water 500 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout