Tagliatelle van wortel met sinaasappel en gember, goudbruin gebakken tofu
Tagliatelle van wortel met sinaasappel en gember, goudbruin gebakken tofu
Voorbereiding20 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij de tofu in blokjes en plet de knoflook tot moes. Meng de tofublokjes met de knoflook, de sambal, de sojasaus en de helft van de sesamolie. Laat 15 min. marineren.
Schraap de wortels en snij tot tagliatelle met een dunschiller. Schil en rasp de gember. Meng het sinaasappelsap, de gemberpulp en de rest van de sesamolie en kruid af met zout. Breng de worteltagliatelle op smaak met deze vinaigrette.
Roerbak de tofublokjes in de olijfolie op een hoog vuur tot ze goudbruin kleuren. Serveer de worteltagliatelle met de tofublokjes en bestrooi met sesamzaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
485 KJ
Energie
116 kcal
Vetten
7.8 g
Fats acid satured
1.3 g
Koolhydraten
4.9 g
waarvan suikers
3.9 g
Eiwitten
6.1 g
salt
0.64 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.