Verwarm de oven voor op 180°C-200°C en bak de stokbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak de platte peterselie fijn en meng met de witte kool en geraspte wortelen. Meng de plattekaas met de mayonaise en breng op smaak met peper en zout. Meng de mayonaisedressing onder de salade.
Verwarm een klontje boter in een pan en bak de worsten in ongeveer 10 min. goudbruin. Snij de broodjes open en besmeer de bovenste helft met mosterd. Leg er een worstje en augurkenschijfjes tussen en werk af met ketchup en gebakken uitjes. Serveer met de koolsalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
796 KJ
Energie
189 kcal
Vetten
12 g
Fats acid satured
4.0 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
3.0 g
Eiwitten
9.2 g
salt
1.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.