Snipper de sjalot fijn. Snij de wortelen en de paprika in fijne reepjes. Hak de koriander fijn. Spoel de kikkererwten. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de sjalot in wat olijfolie glazig op een zacht vuur. Doe er de wortel- en paprikareepjes bij, en laat samen met de tofublokjes enkele minuten meebakken op een matig vuur. Voeg er de rode currypasta en de kokosmelk aan toe. Meng goed. Laat een vijftal minuutjes zachtjes pruttelen.
Voeg de pompoenblokjes en kikkererwten toe. Kruid met peper en zout. Laat nog 10 min. pruttelen. Schep de saus over de gekookte rijst en werk af met koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
575 KJ
Energie
137 kcal
Vetten
6 g
Fats acid satured
3 g
koolhydraten
15 g
waarvan suikers
1.7 g
Eiwitten
4.5 g
salt
0.53 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.