Was de radijsjes, haal het loof er af en snij ze in vier. Snij de paprika in blokjes. Hak de peterselie fijn. Kook de rijstmengeling volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt boter op een zacht vuur en stoof er de radijsjes in. Voeg na enkele minuten de blokjes paprika toe. Rits er de blaadjes citroentijm over. Laat alles even stoven en giet er nadien de witte wijnazijn bij. Doe er de suiker bij en roer tot de suiker is opgelost.
Meng het geheel met de gekookte rijstmengeling en kruid met peper, zout en de fijngehakte peterselie. Brokkel er de schapenkaas over en werk af met de luzernescheuten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
524 KJ
Energie
125 kcal
Vetten
5.9 g
Fats acid satured
3.7 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
4.1 g
Eiwitten
4.7 g
salt
0.38 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.