Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes.
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de champignons in wat boter op een hoog vuur. Roer regelmatig zodat de champignons kleuren. Kruid met peper en zout. Rits de blaadjes citroentijm van de takjes en strooi ze over de champignons. Doe er de spinazie bij en laat slinken.
Dresseer de champignons en spinazie over de tortellini. Werk af met de geroosterde pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en enkele verse basilicumblaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
393 KJ
Energie
93 kcal
Vetten
5.4 g
Fats acid satured
2.6 g
koolhydraten
5.8 g
waarvan suikers
0.8 g
Eiwitten
4.6 g
salt
0.57 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.