Varkenskoteletten met mosterdsaus en peultjes-bulgur
Varkenskoteletten met mosterdsaus en peultjes-bulgur
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Breng het water aan de kook en los er de groentebouillon in op. Giet de hete bouillon over de bulgur tot 1 cm erboven. Laat wellen en maak nadien los met een vork.
Kook de peulen 10 min. en meng ze door de bulgur. Besprenkel met een scheut olijfolie, kruid met peper en zout naar eigen smaak en meng het geheel.
Kruid beide kanten van de koteletten met peper en zout. Verhit de boter en 1 el olijfolie in een pan en bak de koteletten. Keer ze om en hou warm. Meng de room en de mosterd in de pan en verwarm voorzichtig terwijl je de aanbaksels losmaakt. Snipper de dille. Serveer de koteletten met de peultjesbulgur, de mosterdsaus en de dille.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
540 KJ
Energie
129 kcal
Vetten
8.1 g
Fats acid satured
3.2 g
Koolhydraten
5.3 g
waarvan suikers
0.5 g
Eiwitten
7.9 g
salt
0.63 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.