Forelfilet met fijne knolselderpuree en dragonsaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Forelfilet met fijne knolselderpuree en dragonsaus

Forelfilet met fijne knolselderpuree en dragonsaus

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Laat ze uitlekken. Smelt een beetje boter in een ruime stoofpot en stoof de knolselderblokjes. Voeg de aardappelen, wat boter en een scheutje room toe en pureer het mengsel. Kruid met peper en zout en hou warm.
  2. Verhit de zure room in een steelpan op een zacht vuur. Snipper de bieslook en de dragon en voeg toe aan het geheel. Kruid met peper en zout en houd warm.
  3. Kruid de forelfilets met peper en zout en bebloem licht. Verhit wat boter met de olijfolie in een grote pan. Bak de forelfilets op een matig vuur en keer ze een keer om. Dien onmiddellijk op met de knolselderpuree, de dragonsaus en een citroenkwartje.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 595 KJ
Energie 142 kcal
Vetten 9.2 g
Fats acid satured 5.4 g
Koolhydraten 9.7 g
waarvan suikers 0.9 g
Eiwitten 4.2 g
salt 0.48 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • knolselderblokjes 250 g
  • zure room 200 ml
  • dragon 5 g
  • stengels bieslook 5
  • gerookte Ardeense forelfilets 2
  • citroen 0.5
  • pureeaardappelen 500 g
  • room 25 ml

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 1 el
  • bloem
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • knolselderblokjes 250 g
  • zure room 200 ml
  • dragon 5 g
  • stengels bieslook 5
  • gerookte Ardeense forelfilets 2
  • citroen 0.5
  • pureeaardappelen 500 g
  • room 25 ml

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 1 el
  • bloem
  • boter
  • peper
  • zout