Pasta met gekonfijte tomaten, wortel en aubergine, pijnboompitten
Pasta met gekonfijte tomaten, wortel en aubergine, pijnboompitten
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Schik de tomaten in een ovenschaal. Besprenkel met een scheut olie, kruid met peper en zout. Bak 15 min in de oven.
Schraap de wortels. Snij ze overlangs doormidden en bak op een zacht vuur in 1 el olie. Kruid met peper en zout. Snipper de knoflook. Snij de aubergine in kleine blokjes en bak ze samen met de wortelblokjes en de knoflook in 2 el olie.
Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Meng de pasta met de groenten, de geroosterde pijnboompitten en de basilicumblaadjes. Serveer met de gekonfijte tomaten en de wortelhelften. Bestrooi met Parmezaanse kaas en dien onmiddellijk op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
513 KJ
Energie
122 kcal
Vetten
4.1 g
Fats acid satured
0.8 g
Koolhydraten
16.4 g
waarvan suikers
4.2 g
Eiwitten
3.5 g
salt
3.5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.