Verwarm de oven voor op 180°C. Blancheer de broccoli 3 min. in kokend water. Snipper de ui fijn. Snij de paprika in stukjes. Hak de munt en de peterselie fijn. Kluts de eieren, kruid met peper en zout.
Stoof de ui glazig in wat olie op een zacht vuur in een ovenbestendige pan. Doe er de paprika en de prei bij. Stoof de groenten tot ze zacht zijn. Doe er de broccoli bij en kruid met munt, peterselie, peper en zout. Giet er de eieren over, brokkel er de schapenkaas over en zet de pan 15 min. in de hete oven, of tot het ei gestold is.
Meng de sla met de rode bietscheuten, wat olijfolie, peper en zout. Serveer met de frittata.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
431 KJ
Energie
103 kcal
Vetten
7.5 g
Fats acid satured
2.5 g
koolhydraten
2.3 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
5.8 g
salt
0.24 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.