Rol kleine soepballetjes van het gehakt. Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper intussen de ui fijn.
Stoof de ui op een laag vuur in wat olijfolie. Doe er de soepgroenten bij. Stoof even mee en doe er na ongeveer 15 min. de tomatenpulp bij. Meng onder de groenten. Giet er het water bij en breng aan de kook.
Als het water kookt, los de bouillonblokjes op in de soep. Doe de soepballetjes erbij en laat vijf minuutjes koken. Spoel de kidneybonen en doe ze samen met de vermicelli bij de soep. Laat nog 5 min. koken tot de vermicelli gaar is. Serveer de soep met het stokbrood.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
268 KJ
Energie
64 kcal
Vetten
2.1 g
Fats acid satured
0.7 g
Koolhydraten
6.7 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
4.0 g
salt
1.1 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.