Schorseneren met gorgonzola, eendenborst en gebakken aardappeltjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Schorseneren met gorgonzola, eendenborst en gebakken aardappeltjes

Schorseneren met gorgonzola, eendenborst en gebakken aardappeltjes

Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de peterselie fijn. Halveer de krielaardappeltjes, doe ze in een ovenschaal en giet er olijfolie bij. Kruid met peper en zout. Gaar de aardappeltjes 20 min. in de hete oven. Af en toe controleren en door elkaar schudden.

  2. Giet de schorseneren af. Doe de room in een steelpannetje en zet op een zacht vuurtje. Smelt er de gorgonzola in. Doe er de peterselie en de schorseneren bij en roer alles goed door elkaar.

  3. Verdeel de schorseneren over de borden en leg er plakjes eendenborst op. Serveer met de gebakken krielaardappeltjes en de gemengde salade.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 521 KJ
Energie 124 kcal
Vetten 6.9 g
Fats acid satured 4.0 g
koolhydraten 7.7 g
waarvan suikers 1.6 g
Eiwitten 4.9 g
salt 0.25 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • gorgonzola dolce 100 g
  • schorseneren 1
  • gerookte eendenborst 45 g
  • peterselie 3 g
  • krielaardappelen 400 g
  • room 200 ml
  • rucola 70 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • gorgonzola dolce 100 g
  • schorseneren 1
  • gerookte eendenborst 45 g
  • peterselie 3 g
  • krielaardappelen 400 g
  • room 200 ml
  • rucola 70 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout