Bak de champignons in boter op hoog vuur. Roer regelmatig. Voeg er na 2 min. ook de butternut bij. Hak de salie fijn en voeg toe. Bak 10 min. tot de butternut beetgaar is. Kruid met peper en zout.
Snipper intussen de ui fijn. Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op. Stoof de ui glazig in olie op een zacht vuur. Doe er de rijst bij en bak even mee. Blus met een pollepel hete groentebouillon, roer voorzichtig tot de rijst alle bouillon heeft opgenomen en herhaal dit tot de rijst beetgaar is.
Doe de groenten bij de gare rijst, kruid met peper en zout. Meng er de helft van de Parmezaanse kaas door. Hak de peterselie fijn. Werk af met de peterselie en de rest van de Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
580 KJ
Energie
138 kcal
Vetten
4.3 g
Fats acid satured
2.1 g
Koolhydraten
21 g
waarvan suikers
0.7 g
Eiwitten
3.7 g
salt
0.91 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.