Kalfsoester met brie, witloof en aardappeltjes | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kalfsoester met brie, witloof en aardappeltjes

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de brie in plakken. Verwijder het kontje en de bittere kern van de stronken witloof en halveer ze. Was en schil de aardappelen. Snij ze in gelijke stukken en kook ze gaar.
  2. Stoof het witloof in wat boter op een laag vuur in een vuurvaste pan. Doe er een scheutje water bij. Laat 15 min. stoven. Kruid met peper en zout. Leg op elk stronkje wat brie. Druppel er honing over en rist er de tijm over uit. Zet de pan 10 min. in de hete oven of tot de kaas goed gesmolten is.
  3. Kruid de oesters aan beide kanten met peper en zout. Bak het vlees in boter op hoog vuur aan beide zijden aan. Serveer met het witloof en de gekookte aardappelen.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 478 KJ
Energie 113 kcal
Vetten 4.5 g
Fats acid satured 2.9 g
Koolhydraten 8.5 g
waarvan suikers 2.8 g
Eiwitten 9.9 g
salt 0.27 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • stuks kalfsoester 2
  • honing 1 el
  • stronken witloof 2
  • brie 100 g
  • aardappelen 400 g
  • tijm 5 g

Niet in de box

  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • stuks kalfsoester 2
  • honing 1 el
  • stronken witloof 2
  • brie 100 g
  • aardappelen 400 g
  • tijm 5 g

Niet in de box

  • boter
  • peper
  • zout