Snij de aubergine in blokjes. Halveer de olijven. Hak de tomaten in blokjes. Snij de paprikastukken in kleinere blokjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit wat olijfolie op een laag vuur. Bak er de aubergineblokjes goudbruin in. Pers de knoflook en bak even mee. Voeg er na 5 min. de stukken tomaat, paprika en olijven bij. Laat 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout. Hak de basilicumblaadjes fijn en voeg toe.
Meng de groentemengeling met de pasta. Schenk wat olijfolie over de sla en serveer bij de pasta. Zet de geraspte Parmezaanse kaas op tafel.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
616 KJ
Energie
146 kcal
Vetten
3.7 g
Fats acid satured
0.9 g
Koolhydraten
22 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
4.8 g
salt
0.33 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.