Groentenpuree met chipolata en gekarameliseerde uien
Groentenpuree met chipolata en gekarameliseerde uien
Voorbereiding12 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding12 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Schil de aardappelen, snij in stukken en doe in een kookpot. Voeg ook de andere groenten toe. Overgiet met water, breng op smaak met zout en kook gaar.
Pel en snipper de uien en bak ze lichtbruin. Bak de chipolataworsten gaar.
Giet de groenten af en stamp tot puree. Voeg een flinke scheut olijfolie toe en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Serveer de stoemp met de uien en worstjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
441 KJ
Energie
105 kcal
Vetten
6.0 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
7.2 g
waarvan suikers
1.5 g
Eiwitten
4.8 g
salt
0.52 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.