Linguine met Ardense ham, spinazie en gorgonzola | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Linguine met Ardense ham, spinazie en gorgonzola

Linguine met Ardense ham, spinazie en gorgonzola

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel, snipper en bak de sjalot glazig in een beetje olijfolie. Breng het water aan de kook en los de groentebouillon erin op. Voeg de groentebouillon en de verkruimelde gorgonzola toe aan de sjalot en laat verder bakken op een zacht vuur tot de gorgonzola gesmolten is. Giet de room erbij, breng op smaak met peper en hou warm.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en giet de pasta bij de saus. Voeg de spinazie toe en laat al roerend nog 3 min. sudderen op een hoog vuur.

  3. Snij de plakken Ardense ham in fijne reepjes. Bestrooi de pasta met de reepjes Ardense ham en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 799 KJ
Energie 190 kcal
Vetten 5.7 g
Fats acid satured 3.0 g
koolhydraten 26 g
waarvan suikers 1.9 g
Eiwitten 7.6 g
salt 0.68 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • linguine 250 g
  • verse spinazie 225 g
  • sjalot 0.5
  • plakken Ardense ham 2-3
  • gorgonzola 75 g
  • room 100 ml
  • groentebouillonblok 0.25

Niet inbegrepen in de box

  • water 100 ml
  • olijfolie
  • peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • linguine 250 g
  • verse spinazie 225 g
  • sjalot 0.5
  • plakken Ardense ham 2-3
  • gorgonzola 75 g
  • room 100 ml
  • groentebouillonblok 0.25

Niet inbegrepen in de box

  • water 100 ml
  • olijfolie
  • peper