Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Pel, snipper en bak de sjalot glazig in een beetje olijfolie. Breng het water aan de kook en los de groentebouillon erin op. Voeg de groentebouillon en de verkruimelde gorgonzola toe aan de sjalot en laat verder bakken op een zacht vuur tot de gorgonzola gesmolten is. Giet de room erbij, breng op smaak met peper en hou warm.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en giet de pasta bij de saus. Voeg de spinazie toe en laat al roerend nog 3 min. sudderen op een hoog vuur.
Snij de plakken Ardense ham in fijne reepjes. Bestrooi de pasta met de reepjes Ardense ham en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 799 KJ |
Energie | 190 kcal |
Vetten | 5.7 g |
Fats acid satured | 3.0 g |
koolhydraten | 26 g |
waarvan suikers | 1.9 g |
Eiwitten | 7.6 g |
salt | 0.68 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.