Maak eerst de tomatensalsa: snij de tomaten in partjes, pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook, hak de koriander fijn en pers de limoen uit. Spoel de kidneybonen en laat ze uitlekken. Meng al deze ingrediënten met een scheutje olie en kruid met zout en peper.
Klop de eieren los met een klein scheutje koud water en kruid ze met zout, peper en paprikapoeder. Laat een klontje boter op een matig vuur smelten in een braadpan met antiaanbaklaag en giet er de eieren in. Roer voorzichtig en zet van het vuur zodra de eieren gestold zijn.
Warm de tortilla's op in de microgolfoven (of in een pan zonder vetstof) en beleg ze met ei en de tomaten-bonensalsa. Rol de tortilla's op en serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
128 kcal
Vetten
6.3 g
koolhydraten
9.9 g
waarvan suikers
2.0 g
vezels
2.4 g
Eiwitten
6.4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.