Saltimbocca met scamorza, prosciutto, salie en polenta | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Saltimbocca met scamorza, prosciutto, salie en polenta

Saltimbocca met scamorza, prosciutto, salie en polenta

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de tomaatjes in een ovenschaal, besprenkel met olie en kruid met peper en zout. Schuif 15 min. in de hete oven.
  2. Snij de scamorza in balkjes. Leg een kalfslapje open op het werkblad. Kruid met peper en zout. Beleg met een sneetje ham en twee balkjes kaas. Leg er een salieblaadje op en rol het vlees op. Prik met een tandenstoker vast. Verwarm een klontje boter in een pan en bak de kalfslapjes goudbruin op een middelhoog vuur in ongeveer 10 min.
  3. Maak de polenta volgens de instructies op de verpakking in het water en meng er op het eind de Parmezaanse kaas en een klontje boter onder. Serveer met de tomaatjes en het vlees.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 489 KJ
Energie 116 kcal
Vetten 5.1 g
Fats acid satured 2.5 g
Koolhydraten 8.1 g
waarvan suikers 0.3 g
Eiwitten 9.6 g
salt 0.61 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • troskerstomaatjes 200 g
  • scamorza-kaas 110 g
  • kalfslapjes 300 g
  • Italiaanse ham
  • salie 3 g
  • polenta 110 g
  • Parmezaanse kaas 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • water 450 ml
  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • tandenstokers
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • troskerstomaatjes 200 g
  • scamorza-kaas 110 g
  • kalfslapjes 300 g
  • Italiaanse ham
  • salie 3 g
  • polenta 110 g
  • Parmezaanse kaas 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • water 450 ml
  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • tandenstokers