Fusilli met bieslookpesto en geroosterde courgette en aubergine
Fusilli met bieslookpesto en geroosterde courgette en aubergine
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de aubergine in blokjes. Leg ze samen met de courgette op een met bakpapier beklede ovenplaat. Besprenkel met olijfolie, oregano, peper en zout. Schuif 20 min. in de oven.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Hak de bieslook en een handje rucola grof. Mix ze samen met de helft van de Parmezaanse kaas, de pijnboompitten, een flinke geut olijfolie, de azijn en peper en zout tot een pesto.
Snij de buffelmozzarella in blokjes. Giet het water van de pasta af en meng de pesto, overgebleven rucola, mozzarella en de groenten. Kruid met peper en zout. Serveer met de overgebleven kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
842 KJ
Energie
200 kcal
Vetten
9.5 g
Fats acid satured
2.8 g
Koolhydraten
20 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
7.2 g
salt
0.26 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.