Hak de lente-ui fijn. Verwarm wat olie in een wok of pan op een middelhoog vuur en stoof de lente-ui 2 min. aan. Draai het vuur wat hoger en voeg de paprikareepjes toe. Roerbak 5 min. verder. Kruid met peper en zout.
Haal de groenten uit de pan. Voeg opnieuw wat olie toe en bak op een middelhoog vuur het gehakt aan. Kruid met de paprikapoeder, een snufje cayennepeper, komijnpoeder en zout.
Hak de koriander fijn. Vul de taco met vlees en groenten en werk af met wat zure room en koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
820 KJ
Energie
196 kcal
Vetten
13 g
Fats acid satured
6.0 g
koolhydraten
6.9 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
11 g
salt
0.31 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.