Breng het water aan de kook en laat er de bouillon in oplossen. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Verwarm wat olie in een stoofpot en stoof de ui en knoflook 5 min. op een laag vuur aan. Snij de chorizoworsten in centimeter dikke plakken. Voeg toe aan de stoofpot en draai het vuur iets hoger. Roerbak 5 min.
Schil, snij in blokjes en voeg ze samen met de bouillon en tomatenblokjes toe aan de kookpot. Kruid met paprika, komijn, peper en zout en laat 10 min. zachtjes pruttelen. Snij ondertussen de courgette in blokjes en spoel de kikkererwten. Voeg ze toe en laat nog 10 min. verder pruttelen.
Snipper de peterselie en strooi over de stoofpot.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
381 KJ
Energie
91 kcal
Vetten
5.4 g
Fats acid satured
1.8 g
Koolhydraten
5.1 g
waarvan suikers
1.5 g
Eiwitten
4.9 g
salt
0.74 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.