Snij de steaks in fijne reepjes. Snipper de knoflook en meng met de sojasaus, de sesamolie en de sambal. Giet deze marinade over de steakreepjes en meng. Dek af met huishoudfolie en laat 15 min. marineren.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat uitlekken en hou warm.
Verhit de zonnebloemolie in een wok. Giet de steakreepjes samen met de marinade erin en bak snel op een hoog vuur. Voeg de wokgroenten toe en laat nog 5 min. bakken. Snipper de peterselie en bestrooi het geheel. Dien onmiddellijk op met de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
536 KJ
Energie
127 kcal
Vetten
2.8 g
Fats acid satured
0.42 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
11 g
salt
0.47 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.